دکتر سیده فاطمه سید مدلل کار در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه ضمن گرامیداشت سالروز شهادت میرزاکوچک خان جنگلی اظهار داشت: عالمان دینی به عنوان کسانی که میتوانند برای جامعه بشری الگو باشند، باید در عرصه مقاومت حضور جدی داشته باشند و بی شک میرزا کوچک جنگلی با روحیه جهادی و اعتقاد راسخ دینی مظهر این مقاومت بود کما این که تا پایان عمر این روحیه را حفظ کرد و به مقاومت در برابر بیگانگان پرداخت،
وی با بیان این که میرزا در برابر دوستان عطوفت داشت و به دنبال آرمان حکومت اسلامی بود، گفت: بصیرت سیاسی میرزا کوچک جنگلی از شاخصههای ایشان است. او یک روحانی فاضل و عالم به زمانه خود بود که درک و درد دینی داشت و برای او اسلامیت بسیار اهمیت داشت.
مدرس حوزه علمیه خواهران ادامه داد: یکی از پژوهشگران فرانسوی از این شخصیت به عنوان یک قهرمان بزرگ و الگو نام میبرد که در زمانه خودش نقشآفرین مهمی بوده است.
سید مدلل کار همچنین ابراز داشت: در قرآن کریم درباره جهاد و مقاومت آیات فراوانی است، این آیات در زمینه مقاومت و جهاد در قرآن وجود دارد که باید عملیاتی و اجرا شود. اگر به فلسفه مقاومت از منظر دین توجه کنیم، میبینیم که در آن سلطهگری و کشورگشایی نیست، بلکه جبهه مقاومت برای تحقق کلمه الهی و تحقق نظام توحیدی و مقابله با خودکامگی و زر و زور و تزویر است.
مدرس حوزه علمیه خواهران افزود: اگر مقاومت و نظریه مقاومت به درستی در جامعه تعریف شود، مسلمان ها هیچ گاه مورد ستم قرار نمی گیرند بلکه با عزت زندگی میکنند و همواره در رأس خواهند بود. در هر کشور اسلامی که مقاومت وجود داشته ثمره اش عزت و سرافرازی برای مسلمانان بوده است.
وی گفت: میرزا کوچک خان به عنوان یک عالم فرزانه، مینیاتوری از یک انقلاب اسلامی کوچک را در گیلان تشکیل داده بود و با شاخصههایی چون مجاهدبودن، مردم دوست و مردمدار بودن به مبانی دینی و اسلامی اعتقادی ویژه داشته است.
مدرس حوزه علمیه خواهران تأکید کرد: در جامعه ایرانی و خفقان آن دوران، میرزا کوچک جنگلی در مقابل قدرتهای پوشالی آن دوران یعنی انگلیس و شوروی سابق ایستادگی کرده و آنان را شکست داد و این چنین شد که روحیه مبارزه با استکبار در دل جوانان آن دوران دمیده شد.
وی افزود: مبارزات سردار جنگل، باعث امیدآفرینی و رمزگشایی برای مبارزات بعدی مجاهدان حق طلب برای پیروزی جبهه اسلامی گردید که نمونه آن پیروزی انقلاب اسلامی ایران است که جنبش میرزا کوچک خان جنگلی زمینه ساز آن بوده است.